Nieuws

 • Wil je vrijblijvend kennis maken of weten of ik jou of je kind kan helpen? Ik organiseer af en toe een inloop- en adviesochtend. Je kunt zo binnen lopen en onder het genot van een kop koffie of thee je vragen aan mij stellen of een demosessie ervaren. De data van deze ochtenden vind je op mijn website en op social media.
 • Op 21 november heb ik deelgenomen aan de Beursvloer Lochemse Uitdaging. Van 16.30-18.30 uur in het Werkatelier in Eefde. Een mooi maatschappelijk initiatief. Verenigingen en stichtingen in de gemeente Lochem kunnen hier hun vragen stellen op het gebied van menskracht, materialen en middelen. Het bedrijfsleven biedt hier oplossingen voor. Een win-win situatie voor de samenleving.
 • Op 8 en 9 oktober heb ik deelgenomen aan het Opvoedspektakel in Eibergen. Georganiseerd door de gemeenten Berkelland, Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten.
 • Van 23-25 juni stond ik op de Country Fair in Aalten. Samen met 20 collega’s van Bewust Achterhoek. Samen in een tent in de crème straat van de Country Fair. Ik sta er met een stand met informatie en geef korte demosessies. Kom je ook? Het is een event voor jong en oud.
 • In het kader van de actie #2CU geef ik aan 2 gezinnen met een kind met een grote zorgvraag elk een sessie gratis, in mijn praktijk in Lochem. Een sessie om op een eenvoudige manier meer in balans te komen. Voor het kind met de zorgvraag of voor een broer of zus of ouder. Of u komt met een paar gezinsleden. Dat mag ook. Dat gun ik jullie.
  Ik heb al vele kinderen met een zorgvraag of een chronische klacht in mijn praktijk gehad en ik weet van de ouders hoeveel impact dit in het gezin heeft. Ik draag op deze manier graag een steentje bij aan de actie #2CU.Wil jij hier gebruik van maken? Laat een bericht achter via het contactformulier. Met de twee personen uit deze doelgroep, die als eersten gereageerd hebben, neem ik contact op voor een afspraak.
 • Het eerstvolgende inloopspreekuur is op zaterdag 26 mei van 10-12.30 uur. Je kunt dan zo binnen lopen en onder het genot van een kop koffie of thee kennismaken en je vragen stellen.
 • Wil je meer lezen? Ga dan hier naar mijn blogs op www.meergezondheidinjegezin.nl
 • Mijn e-book  “In 7 stappen naar meer gezondheid in je gezin” kun je downloaden op deze website of op www.meergezondheidinjegezin.nl
 • Voor aanvullende informatie kun je onderstaande websites raadplegen

www.meergezondheidinjegezin.nl
www.fagt.org
www.rbcz.nu
www.bewustachterhoek.nl
www.zorgkaart4kids.nl

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!