Praktijk nieuws

 

  • Wil je vrijblijvend kennis maken of weten of ik jou of je kind kan helpen? Ik organiseer af en toe een inloop- en adviesochtend. Houd deze pagina en de sociale media in de gaten voor de data.
  • Op 18 september neem ik deel aan de Beursvloer Lochemse Uitdaging in ‘Dorpshuus Hoeflo’ in Harfsen. Deze enige beurs ‘met winst voor iedereen’ wordt georganiseerd door de Lochemse Uitdaging op dinsdag 18 september van 16:30-18:30 uur. Een mooi maatschappelijk initiatief. Verenigingen en stichtingen in de gemeente Lochem kunnen hier hun vragen stellen op het gebied van menskracht, materialen en middelen. Het bedrijfsleven biedt hier oplossingen voor. Een win-win situatie voor de samenleving.
  • In oktober heb ik deelgenomen aan het Opvoedspektakel in Eibergen. Een event met informatie van veel zorgverleners voor kinderen in de Achterhoek. Georganiseerd door de gemeenten Berkelland, Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten.
  • Ik geef sessies in Lochem en in Aalten, dus ik ben voor iedereen in deze regio goed bereikbaar. Beide locaties zijn goed toegankelijk voor invaliden.
  • Wil je meer lezen? Ga dan hier naar mijn blogs of download mijn e-book  “In 7 stappen naar meer gezondheid in je gezin”  op deze website
  • Voor aanvullende informatie kun je onderstaande websites raadplegen:

www.fagt.org
www.rbcz.nu
www.bewustachterhoek.nl

Download nu gratis: ‘In 7 stappen naar meer gezondheid in je gezin’

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!