Video’s en FAQ

Veelgestelde vragen over reflexzonemassage:

Is je reflexzonemassage hetzelfde als een voetreflexmassage?

Dat kan, maar dat hoeft niet. Als kinderen te jong of te beweeglijk zijn om stil te zitten voor een voetreflexmassage, kan de massage ook gebeuren op de reflexen op de handen, rug, nek of hoofd. Het kan spelenderwijs gebeuren, dus het is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. (0-18 jaar)

Ook bij volwassenen gebruik ik, op basis van mijn inzichten en ervaring, de reflexen op al deze plekken.

Werken jouw sessies voor lichamelijke en psychische problemen?
Iedere gezondheidsaandoening is een combinatie van lichamelijke, mentale, spirituele, emotionele aspecten. We classificeren het aan de hand van het meest op de voorgrond tredende kenmerk, de medische diagnose.
Mijn sessies zijn gericht op herstel van de balans. Hoewel er bijzondere reacties in mijn praktijk hebben plaats gevonden, is er geen garantie dat dit met iedereen met dezelfde diagnose of ongemak zal gebeuren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Het aantal sessies is je eigen keuze. Meestal begin ik, in overleg, met maximaal drie sessies. Daarna kun je zelf bekijken of je meer sessies wilt boeken.

Werken je sessies ook voor kinderen?
Ja, kinderen van alle leeftijden reageren vanwege hun vitaliteit en flexibiliteit bijzonder goed op sessies. Ze nemen nieuwe patronen en informatie gemakkelijk in zich op. Het is een geweldige methode voor kinderen die uit balans zijn, het brengt balans en rust in een wereld vol prikkels.

Hoe ziet een sessie voor mijn kind eruit?
Als het mogelijk is, zullen de kinderen op de massagetafel liggen of zitten. Maar als dat niet mogelijk is vanwege leeftijd of beweeglijkheid, kunnen ze op de grond spelen met speelgoed. Of een boek lezen of bekijken op de schoot van de ouder. Voor mij is het belangrijk dat je kind zich op zijn/haar gemak voelt. Ik pas mij aan aan je kind.

Kan ik in de kamer zijn bij mijn kind tijdens de sessie?
Je kind kan optimaal profiteren van de sessie als het op zijn gemak is. Als je aanwezigheid in de kamer daartoe bijdraagt, dan is het fijn dat je erbij bent.

Hoeveel sessies heeft mijn kind nodig?
In eerste instantie ga ik uit van maximaal 3 sessies. Je kunt zelf na elke sessie aangeven of je een volgende sessie wilt boeken. Vaak werken de effecten door nadat de sessie afgelopen is. Soms zijn de effecten direct zichtbaar en soms manifesteren ze zich langzamerhand.

Hoe kan ik een sessie met Anneke afspreken?
Een afspraak maken voor jezelf of voor je kind kan 24 uur per dag, online. Zeven dagen per week. Als je eerst vragen wilt stellen, kun je een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Veelgestelde vragen over Reconnective Healing:

Wat is Reconnective Healing?
Reconnective Healing® is een healingsmethode die voor het eerst hier op aarde bestaat. Het is een soort “luisteren” met de handen, luisteren met een ander zintuig. Het brengt balans bij de cliënt en het kan door ieder van ons aangeleerd worden. De werkelijkheid van het bestaan ervan wordt zowel door de dagelijkse praktijk ervan als binnen wetenschappelijke onderzoekslaboratoria aangetoond.

Wat is The Reconnection?
The Reconnection® of de reconnectie, is een specifieke toepassing van de frequenties van Reconnective Healing. In 2 sessies worden de meridiaanlijnen van de cliënt verbonden met de energielijnen van het universum en die van de aarde. Het geeft een enorme impuls aan je persoonlijke groei en een diepe verbinding met jezelf.

Mensen benoemen na The Reconnection vaak dat:

– dat ze gemakkelijker met lastige situaties omgaan
– dat ze meer energie hebben voor de dingen die ze belangrijk vinden in hun leven
– dat ze hun intuïtie beter kunnen vertrouwen
– dat hun leven meer in de flow zit
– dat ze gemakkelijker beslissingen kunnen nemen
– dat ze meer kunnen en aankunnen dan ze dachten

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection?
Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection ligt in wezen in de intentie. De intentie van Reconnective Healing is in essentie om in balans te komen, lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel. De intentie van The Reconnection is gericht op je persoonlijke groei en ontwikkeling., zoals hierboven beschreven. Het zet je op je levenspad en werkt door op alle niveaus van je leven. Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd en hoeft maar één keer in je leven plaats te vinden.

N.B.:  Mijn sessies zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!