fbpx

Veelgestelde vragen

 

Veelgestelde vragen over reflexzonemassage

Is je reflexzonemassage hetzelfde als een voetreflexmassage?
Dat kan, maar dat hoeft niet. Als kinderen te jong of te beweeglijk zijn om stil te zitten voor een voetreflexmassage, kan de massage ook gebeuren op de reflexen op de handen, rug, nek of hoofd.
Werken jouw sessies voor lichamelijke en psychische problemen?
Iedere gezondheidsaandoening is een combinatie van lichamelijke, mentale, spirituele, emotionele aspecten. We classificeren het aan de hand van het meest op de voorgrond tredende kenmerk, de medische diagnose.

Mijn sessies zijn gericht op herstel van de balans. Hoewel er bijzondere reacties in mijn praktijk hebben plaats gevonden, is er geen garantie dat dit met iedereen met dezelfde diagnose of ongemak zal gebeuren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?
Het aantal sessies is je eigen keuze. Meestal begin ik, in overleg, met maximaal drie sessies. Daarna kun je zelf bekijken of je meer sessies wilt boeken.
Werken je sessies ook voor kinderen?
Ja, kinderen van alle leeftijden reageren vanwege hun vitaliteit en flexibiliteit bijzonder goed op sessies. Ze nemen nieuwe patronen en informatie gemakkelijk in zich op. Het is een geweldige methode voor kinderen die uit balans zijn, het brengt balans en rust in een wereld vol prikkels.
Hoe ziet een sessie voor mijn kind eruit?
Als het mogelijk is, zullen de kinderen op de massagetafel liggen of zitten. Maar als dat niet mogelijk is vanwege leeftijd of beweeglijkheid, kunnen ze op de grond spelen met speelgoed. Of een boek lezen of bekijken op de schoot van de ouder. Voor mij is het belangrijk dat je kind zich op zijn/haar gemak voelt. Ik pas mij aan aan je kind.
Kan ik in de kamer zijn bij mijn kind tijdens de sessie?
Je kind kan optimaal profiteren van de sessie als het op zijn gemak is. Als je aanwezigheid in de kamer daartoe bijdraagt, dan is het fijn dat je erbij bent.
Hoeveel sessies heeft mijn kind nodig?
In eerste instantie ga ik uit van maximaal 3 sessies. Je kunt zelf na elke sessie aangeven of je een volgende sessie wilt boeken. Vaak werken de effecten door nadat de sessie afgelopen is. Soms zijn de effecten direct zichtbaar en soms manifesteren ze zich langzamerhand.
Hoe kan ik een sessie met Anneke afspreken?
Een afspraak maken voor jezelf of voor je kind kan 24 uur per dag, online. Zeven dagen per week. Als je eerst vragen wilt stellen, kun je een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Veelgestelde vragen over Reconnective Healing:

Wat is Reconnective Healing?
Reconnective Healing® is een healingsmethode die voor het eerst hier op aarde bestaat. Het is een soort “luisteren” met de handen, luisteren met een ander zintuig. Het brengt balans bij de cliënt en het kan door ieder van ons aangeleerd worden. De werkelijkheid van het bestaan ervan wordt zowel door de dagelijkse praktijk ervan als binnen wetenschappelijke onderzoekslaboratoria aangetoond.
Wat is The Reconnection?
The Reconnection® of de reconnectie, is een specifieke toepassing van de frequenties van Reconnective Healing. In 2 sessies worden de meridiaanlijnen van de cliënt verbonden met de energielijnen van het universum en die van de aarde. Het geeft een enorme impuls aan je persoonlijke groei en een diepe verbinding met jezelf.

Mensen benoemen na The Reconnection vaak dat:

– dat ze gemakkelijker met lastige situaties omgaan
– dat ze meer energie hebben voor de dingen die ze belangrijk vinden in hun leven
– dat ze hun intuïtie beter kunnen vertrouwen
– dat hun leven meer in de flow zit
– dat ze gemakkelijker beslissingen kunnen nemen
– dat ze meer kunnen en aankunnen dan ze dachten

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection?
Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection ligt in wezen in de intentie. De intentie van Reconnective Healing is in essentie om in balans te komen, lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel. De intentie van The Reconnection is gericht op je persoonlijke groei en ontwikkeling., zoals hierboven beschreven. Het zet je op je levenspad en werkt door op alle niveaus van je leven. Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd en hoeft maar één keer in je leven plaats te vinden.
Hoe kan ik een sessie met Anneke afspreken?
Een afspraak maken voor jezelf of voor je kind kan 24 uur per dag, online. Zeven dagen per week. Als je eerst vragen wilt stellen, kun je een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
N.B.:  Mijn sessies zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

 

“Gijsbert (8) gaf eerst niet veel reactie op de sessie, maar in de avond kwam hij erop terug. Hij vertelde me dat hij zich nu prettig voelde en hoopte morgenochtend ook zo wakker te worden :)”

Moeder Paula

 

“Ik ben met een “ander” kind naar huis gegaan.
Zarina (10) stapt er makkelijker overheen als er dingen gebeuren, waarover ze in eerdere situaties vaak boos werd. Bijzonder om dat te ervaren. Het gaat nog steeds erg goed.”

Moeder Marja

 

Marja was verhuisd in groep 8 en zag op tegen het schoolkamp op haar nieuwe school:

“Ik merkte bij Marja (12) een opluchting nadat ze bij je geweest was, het viel me op dat ze ineens weer aan het zingen was 😊
Ze heeft op kamp een fijne week gehad, ontzettend veel leuke dingen gedaan. Ze komt steeds iets beter in haar vel te zitten en heeft al 2 lieve vriendinnen.”

Moeder Ineke

 

 

“De dag na de sessie ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer met plezier naar mijn werk”.
Violet (39)

Voor Violet was het een belangrijke ervaring om te merken dat haar werk toch wel bij haar paste en dat ze er weer plezier in kon hebben. De onvrede die ze in haar werk ervaren had, kwam meer vanuit haar eigen onverwerkte ervaringen en de bijbehorende vermoeidheid.

 

 

“Het gaat een stuk beter met Dries (10). Hij slaapt weer op zijn eigen kamer. Hij is soms nog wel bang, maar een stuk minder dan ervoor. Als het weer nodig is dan komen we weer bij je terug. Bedankt voor je hulp en tot ziens.”

Moeder Monica

 

 

 

“Johnny (13), heeft al vanaf zijn babytijd last van verstopping en daar zijn hele leven chronisch laxeermiddelen voor gebruikt. Na de eerste voetmassagesessie van woensdag had hij in het eerstvolgende etmaal 5 keer ontlasting op de wc. Kennelijk had zijn lichaam veel opgeslagen en moest er wat losgelaten worden! Het is nu genormaliseerd. Hij heeft besloten dat hij de laxeermiddelen niet meer wil gebruiken en heeft zijn ontlasting 2-3 keer per week. Hij heeft ook geleerd welke punten hij zelf kan masseren om dit zo te houden!”

Moeder Brenda

 

“In de week na de eerste sessie kon ik voor het eerst in 20 jaar een ritme herkennen in mijn slaappatroon.”

Hanny (62)

 

 

 

“Na de eerste sessie wisten we niet wat we meemaakten. Fleur (9) zat vol energie en was ontzettend vrolijk. Waar ze eerst veel eerder aangebrand was, kon ze daarna een stuk luchtiger reageren op situaties. Nu we een paar weken verder zijn, is die eerste energie enigszins genormaliseerd maar zien we dat ze in het algemeen rustiger in haar vel zit: meer in balans”.

Moeder Olga

 

 

“Onze zoon van 6 was altijd erg verlegen en bang voor nieuwe dingen of ervaringen. Nu geniet hij meer van wat er gebeurt.”

Moeder Vanessa

 

 

“Vanwege mijn fysieke gesteldheid zag ik erg op tegen de bruiloft in de familie, maar ik heb het goed doorstaan. Het was geweldig om mee te mogen maken. Twee keer ben ik gaan liggen en heb ik de Reconnective Healing energie door mijn lichaam voelen gaan. Ik voelde dat heel goed. Heel hartelijk dank, ik ben je heel dankbaar!”

Christie

 

 

“Eerst was ik nog steeds moe en enkele pijntjes die ik in het verleden heb gehad, kwamen even langs in lichte vorm. Daarna was ik weer heel vrolijk en energiek en zelfs niet moe na 8 uur staand en tillend werk. Dus het gaat de goede kant uit”.

Erna (47)

 

“It really helped me calm my inner struggles”

Vanessa