The Reconnection

The Reconnection, of de Reconnectie, gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel: het versoepelen van het levenspad van de cliënt.

Mensen ervaren het vaak als een “thuis komen bij zichzelf”: beter weten wat goed voor hen is. Gemakkelijker de juiste beslissingen nemen en omgaan met de hindernissen op hun pad. Soms ervaren ze deze veranderingen kort na hun reconnectie en soms gaat daar wat meer tijd overheen. Het heeft al vaak geleid tot mooie en bijzondere veranderingen  in het leven en carrière van mijn cliënten.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons met het hele universum te verbinden. Lang geleden, in de loop der tijden, zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan waardoor basisenergie wordt aangetrokken voor herstel van je lichamelijke functies. Het is in feite een herverbinding met jezelf en met je omgeving. Het stelt je open voor al je mogelijkheden. Het helpt je om je levensdoel te ontdekken en te bereiken. Het brengt je eigen interne saboterende stemmetjes en twijfels tot zwijgen, waardoor je met een heldere en krachtige focus je levenspad kunt vervolgen.

Het vindt altijd plaats in twee sessies van één uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Het hoeft maar één keer in het leven te gebeuren. Het is goed (maar niet verplicht) om 1-3 healing sessies te ervaren voorafgaand aan De Reconnectie.

Opmerking: Reconnective Healing®  is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!