fbpx

Afspraak maken

Maak online een afspraak

Als je een afspraak wilt maken voor jezelf, je kind of voor een ander familielid, kun je hier 24 uur per dag en 7 dagen per week online boeken. Mocht er geen goede tijd voor je tussen staan, neem dan even contact met mij op via contactformulier, mail of telefoon. Ik ben flexibel. De tarieven lijst vind je hieronder. Betaling gebeurt contant of per pin. De factuur ontvang je van mij na afloop per mail.

Om online een afspraak te boeken:
1. Kom je voor het eerst in mijn praktijk, kies dan voor “Intake, incl. eerste sessie”.
Ben je al eerder geweest, kies dan uit de andere opties.
2. Selecteer uit de lijst de behandeling die je wilt boeken
3. Kies datum en tijd waarop je wilt boeken
4. Voeg je persoonsgegevens toe
5. Druk op versturen

N.B. Wil je alleen een vrijblijvend adviesgesprek boeken, dan kun je deze optie aanklikken.

Je hebt nu een afspraak verzoek geplaatst! De bevestiging volgt vanuit het reserveringssysteem.

  • Voor stoelmassage op locatie zijn tarieven en offerte op aanvraag.
  • Massagebonnen zijn bij mij te koop voor verschillende bedragen. Via het contactformulier of telefonisch kun je een massagebon bestellen. Een ideaal cadeau voor familie, vrienden, collega’s  of werknemers!
  • Wil je een Reconnectie boeken, neem dan even contact met mij op. De Reconnectie bestaat uit 2 sessies die binnen enkele dagen plaatsvinden. Deze 2 data spreken we samen af voorafgaande aan de eerste sessie.
  • Alleen reflexzonetherapie, reflexzonemassage en therapeutische massages worden vergoed in het aanvullende pakket, indien dit in de polis van je zorgverzekeraar is opgenomen. Voor informatie hierover kun je contact met mij opnemen.
  • Ik volg in mijn praktijk alle richtlijnen van het RIVM en protocollen van mijn beroepsvereniging w.b. corona, ten bate van de gezondheid van ons allen. Klik even op onderstaand document om de voorzorgsmaatregelen te bekijken:Voorzorgsmaatregelen Corona

Beroepsverenigingen en tarieven
FAGT-Vignet

Ik ben aangesloten bij de FAGT, de Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten (www.fagt.org). Dit is een kwaliteitswaarborg voor de klant. Via de FAGT ben ik ook aangesloten bij de RBCZ, het Register  Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, en de  TCZ (Tuchtrecht en Klachtrecht). Zie pagina Kwaliteitswaarborg

Afspraak in Lochem

Praktijk Anneke StuijMijn praktijkadres is:
Torenmolenlaan 84
7241 VM Lochem

Mijn praktijk is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Parkeren bij de praktijk en in de buurt is gratis.
De dichtstbijzijnde bushalte is aan de Graaf Hendriklaan. Dit is 6 minuten lopen vanaf de praktijk.

 

Anneke Stuij – Stegehuis
Massage- en Reflexzonetherapeut
Ontpanningstherapeut
Mindfulness Trainer
NLP Practitioner
Foundational Reconnective Healing Practitioner®
Reconnection-Certified Practitioner®

praktijkannekestuij@gmail.com

Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken?
In het online reserveringssysteem kun je een vrijblijvend adviesgesprek in plannen. Je kunt mij ook via het contactformulier vragen om een geschikt tijdstip hiervoor.

Belangrijk om vooraf te weten:

Neem altijd je zorgverzekeringspasje mee en je ID. Kijk of informeer vooraf bij je zorgverzekering wat de vergoeding voor de sessie is in je pakket.

Reflexzonetherapie en massage zijn natuurgeneeskundige behandelingen. Via de meeste zorgverzekeraars worden deze gedeeltelijk of geheel vergoed in het aanvullende pakket. Je eigen bijdrage wordt dan NIET aangesproken. Het valt onder complementaire geneeswijze.

In bijgaande lijsten op de website van de FAGT staan de afspraken met de zorgverzekeraars voor 2023 en 2024:
https://www.fagt.org/client-en-student/vergoeding-zorgverzekeraars

Tip: Als je vooraf zekerheid hierover wilt hebben, neem dan vooraf contact op met je zorgverzekeraar.

N.B. Ontspanningsmassage, preventieve massage, Reconnective Healing en The Reconnection worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

De erkenning door bovengenoemde beroepsverenigingen houdt in dat de therapeut jaarlijks wordt bijgeschoold, zowel vakinhoudelijk als vakoverstijgend. Daarnaast wordt de manier van werken getoetst middels intervisie met collega’s en visitatie van de praktijk.

Behandelovereenkomst

  • In verband met de Wet op de Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) moet er bij aanvang een behandelovereenkomst worden aangegaan en getekend. De tekst van deze overeenkomst vind je door op de onderstaande link te klikken.Voor behandeling van kinderen tot 16 jaar is de handtekening van beide ouders wettelijk verplicht. Dit formulier is de 2e pagina van deze behandelingsovereenkomst.Lees deze s.v.p. door, dan weet je wat je gevraagd wordt om te ondertekenen:

behandelingsovereenkomst volwassene en kind

Privacy Policy

Wil je weten hoe ik omga met jouw persoonsgegevens, lees dan hier de Privacy Policy

 

 

 

 

ontspanningstherapie

Download nu gratis: ‘Waarom ontspanningstherapie?’