fbpx

Over Anneke Stuij

 

Over Anneke

Het is heerlijk als je met zelfvertrouwen en plezier je dagelijkse leven kunt leiden en je eigen keuzes durft te maken. Met rust in je hoofd en in je lijf. Op die manier heb je plezier en kom je tot je recht, in het leven met de mensen om je heen.
Ik merk in mijn praktijk dat veel volwassenen en kinderen last hebben van lichamelijke klachten of van spanningen uit eerdere ervaringen. Of zich onzeker voelen. Het herstel daarvan kan alleen binnenin henzelf gebeuren, maar de juiste impulsen kunnen wel een stap in de goede richting geven.

Onverwerkte stress blijft aanwezig in je lichaam. Met mijn handen help ik je om die onverwerkte emoties, stress en lijfelijke spanningen los te laten of te verminderen. Ik ben hier in mijn loopbaan naar toe gegroeid. Mijn kijk op gezondheid is breder geworden. Je lichaam en geest zie ik als een eenheid.

Mijn eigen pad

Als tiener wist ik al dat ik fysiotherapie wilde studeren. Ik heb met veel plezier in de fysiotherapie gewerkt met volwassenen en kinderen, waarbij massage een belangrijke rol speelde. In de loop van de jaren merkte ik dat spanningen bij mijn klanten vaak invloed hadden op het ontstaan van hun klachten en op hun beleving daarvan. Ik kon die spanningen met mijn gevoelige handen ook voelen in hun lijf.

Het welzijn van mijn klanten is altijd belangrijk voor mij geweest. Welzijn maakt dat je:
– meer energie hebt en meer kunt genieten
– je vrij voelt en beter weet wat je wilt doen in je leven
Dat gun ik eenieder. Vandaar dat ik vanuit de fysiotherapie overgestapt ben naar ontspanningstherapie voor volwassenen en kinderen. Met natuurlijke geneeswijzen.

Ik deed vele professionele vervolgtrainingen op dit gebied en datgene wat werkte, heeft een plek gevonden in mijn manier van werken. Ik heb ook geleerd om klachten als een signaal van je lichaam te beschouwen. Voor mij is het heerlijk om mij zo te ontwikkelen in mijn werk!

Opmerking: Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen, maar een waardevolle aanvulling. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Mijn drijfveer

In mijn opleiding heb ik geleerd hoe fantastisch je lichaam in elkaar zit. Het “weet” wat het moet doen om weer in balans te komen. Denk maar aan het herstel van een eenvoudige snijwond. Dit zelfgenezende vermogen van je lichaam is mijn uitgangspunt. Ik vind het super om dit zelfgenezende vermogen bij je aan te spreken en te versterken door je te helpen aan meer balans voor lichaam en geest. Zodat jij met meer gemak en plezier kunt doen wat bij jou past.

Ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen en inmiddels ook 4 kleinkinderen. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je leven lekker loopt, thuis, op je werk en, voor je kinderen: op school. Dat lukt niet altijd. Ik herinner me mijn eigen onzekerheid in mijn tienertijd. En periodes met zorgen, frustraties en overbelasting als volwassene. Periodes met verdriet om het overlijden van lieve naasten, terwijl de wereld van je verwacht dat je gewoon doorgaat. Achteraf besef ik dat ik van die ervaringen veel geleerd heb, waardoor ik mij goed kan inleven in mijn klanten.

Ik had zelf het geluk dat een collega mij en mijn gezin destijds kon helpen op deze momenten. In mijn praktijk ben ik er op die manier graag voor jou. Met aandacht voor jou als persoon.

Het is mijn passie om kinderen en volwassenen weer te zien stralen. Dat gun ik jou ook!

“De passie van Anneke is om mensen te helpen, te helen. Anneke is een warm bad voor anderen. Ze heeft echte interesse in de ander en compassie. Ze maakt verbinding, ze luistert en ze begrijpt wat iemand nodig heeft. Ze is spiritueel en tegelijk down to earth. Ze zet zichzelf nooit op de voorgrond, het belang van de klant blijft altijd voorop staan.”

Marleen de Korver

“A beautiful human being and excellent professional! Higly recommended!”

Elsa Santos, Portugal

“Anneke werkt professioneel en betrouwbaar en ze geeft veel praktische tips waar ik als ouder blij mee ben. Naar de kinderen toe straalt ze rust en vertrouwen uit (overigens ook naar de ouders)”

Berdy Sloetjes – te Winkel

“Anneke is een hele lieve vrouw die aanvoelt wat er in je omgaat en hier haar behandeling op af stemt. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen mocht je ergens last van hebben.”
Rikie (59)

“Anneke biedt rust en ruimte die nodig is om weer helemaal te landen!”

Monika de Waal

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!