Reconnective Healing

Reconnective Healing is een krachtige, nieuwe vorm van healing, die ons in balans kan brengen op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Bij het ervaren van deze helende frequenties lijken blokkades  weg te vallen, waarbij er meer balans komt voor lichaam. Er zijn 1-3 sessies aanbevolen en daarna is het goed om de healing de tijd te geven om zich te ontvouwen. Reconnective Healing leidt tot meer plezier, energie en incasseringsvermogen van de cliënt.

Waarom boeken mensen een Reconnective Healing® sessie?
Soms boeken mensen een sessie omdat ze nieuwsgierig zijn naar deze bijzondere ervaring. Of omdat ze klachten hebben, zoals:

 • angsten
 • nervositeit
 • spier- en gewrichtsklachten
 • pijnklachten
 • vermoeidheid
 • onbegrepen chronische klachten
 • slaapproblemen
 • onzekerheid
 • depressiviteit
 • overgevoeligheid
 • dyslexie
 • autisme
 • trauma’s, gedrag- en leerproblemen.Dit is een kleine greep uit mijn praktijkervaring met kinderen en volwassenen in de afgelopen jaren.

Reconnective Healing sessie
De healing sessie duurt 60 minuten. Hiervan is ruim 30 minuten voor de sessie op de tafel en de overige tijd voor een voor- en een nagesprek. Tijdens de sessie lig je op de rug op een massagetafel, met kleding aan en met je ogen dicht.  Met een open aandacht voor wat je tijdens de sessie ervaart. Het is een positief proces waarbij er gebeurt wat je op dat moment nodig hebt.
De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden, dus het is goed om parfum en geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessie te vermijden.

Normaal gesproken worden er 1-3 sessies aanbevolen.

Sessie voor een kind
Voor kinderen kan de healing sessie er iets anders uitzien, afhankelijk van hun leeftijd en beweeglijkheid. Bij kleine kinderen kan het op schoot bij een ouder of op de grond bij een speelgoeddoos.

Waarom een sessie voor je kind boeken?
Elk kind is welkom, er zijn geen contra-indicaties voor Reconnective Healing.
Uit jarenlange ervaring weet ik dat kinderen sneller reageren dan volwassenen, ze nemen nieuwe patronen gemakkelijk in zich op. Dit is bij Reconnective Healing ook het geval. Kinderen van alle leeftijden reageren bijzonder er goed op vanwege hun vitaliteit en flexibiliteit.

Dus je kunt een sessie boeken voor je kind als je de ontwikkeling van je kind wilt ondersteunen. Maar je kunt ook een sessie boeken als je kind klachten heeft. Bijvoorbeeld problemen met slapen, eten, leren of in de omgang met anderen. Of spanningsklachten, vermoeidheid of pijnen, met of zonder medische oorzaak. Als je hier vragen over hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Sessie op afstand

Mocht je niet in staat zijn om naar Lochem te komen of woon je ver weg, dan kun je een healing op afstand boeken. Bij Reconnective Healing werkt dit prima. Het werkt op afstand zelfs sterker dan dichtbij. We spreken een tijd af waarop je ongestoord op je bed op of een gemakkelijke stoel plaatsneemt.  De kosten van de sessie maak je dan van te voren over en na afloop bellen we om je ervaring van de healing te bespreken.

Reconnective Healing

Anneke Stuij en Eric Pearl

De oorsprong

Reconnective Healing is begonnen bij dr. Eric Pearl, een succesvolle chiropractor in Los Angeles. Na een serie ongewone gebeurtenissen in 1993 merkte hij dat er bij een aantal van zijn patiënten  wonderbaarlijke genezingen plaats van allerlei ziekten en klachten plaats vonden. Hij geeft nu 45 weken per jaar trainingen over de hele wereld. Ik ben veel jaren lid geweest van het internationale Teaching Team en heb in die tijd veel van deze trainingen meegemaakt over de hele wereld.

Wetenschap

De resultaten van Reconnective Healing zijn zo bijzonder dat wetenschappers en artsen van over de hele wereld veel onderzoek gedaan hebben en nog steeds doen. Vanuit de wens om de effecten van deze methode te begrijpen. Als je hier meer over wilt weten, kun je lezen in de bestseller van Eric Pearl: “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf”  of het boek “Science confirms Reconnective Healing” van dr. Konstantin Korotkov. Je kunt ook zijn website  bezoeken.

Opmerking: Reconnective Healing®  is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!