fbpx

Reconnective Healing

Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing® is een krachtige, nieuwe vorm van healing, die ons in balans kan brengen op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het is tastbaar en meetbaar.

Bij het ervaren van deze helende frequenties lijken blokkades  weg te vallen, waarbij er meer balans komt voor lichaam en geest. Er zijn 1-3 sessies aanbevolen en daarna is het goed om de healing de tijd te geven om zich te ontvouwen. Reconnective Healing leidt tot meer plezier, energie en incasseringsvermogen van de cliënt.

Waarom boeken mensen een Reconnective Healing sessie?

De healing creëert de ruimte voor meer diepe ontspanning en innerlijke rust. Mensen ervaren het vaak als een “thuiskomen bij zichzelf”.

Soms boeken mensen een sessie omdat ze nieuwsgierig zijn naar deze bijzondere ervaring. of omdat ze klachten of een “etiket” hebben, zoals:

  • angst, onrust, onzekerheid
  • niet lekker in het vel zitten
  • vermoeidheid, overbelasting
  • nervositeit, spanningsklachten
  • onbegrepen chronische klachten
  • overgevoeligheid
  • slaapproblemen
  • trauma’s, rouw
  • spierklachten
  • autisme

Dit is een kleine greep uit mijn praktijkervaring met kinderen en volwassenen in de afgelopen jaren.

Op de Gezondheidskrant.nl kun je een informatief artikel lezen dat ik samen met mijn collega Nadia van Raam heb geschreven:
“Reconnective Healing richt zich op balans en herstel”

Reconnective Healing sessie

De afspraak voor een healing sessie duurt 60 minuten.  Dit is inclusief een voor- en een nagesprek. Tijdens de sessie lig je op de rug op een massagetafel, met kleding aan en met je ogen dicht.  Met een open aandacht voor wat je tijdens de sessie ervaart. Het is een ervaring, een positief proces waarbij er gebeurt wat je op dat moment nodig hebt.

Normaal gesproken worden er 1-3 sessies aanbevolen.

Persoonlijke Reconnectie

De Persoonlijke Reconnectie is een andere vorm van werken met deze frequenties. Het kan je helpen om gemakkelijker om te gaan met de hindernissen die je tegenkomt op je levenspad. Meer info vind je hier.

Sessie voor een kind

Uit jarenlange ervaring weet ik dat kinderen sneller reageren dan volwassenen, ze nemen nieuwe patronen gemakkelijk in zich op. Dit is bij Reconnective Healing ook het geval. Kinderen van alle leeftijden reageren bijzonder er goed op vanwege hun vitaliteit en flexibiliteit. Elk kind is welkom, er zijn geen contra-indicaties voor Reconnective Healing.

Voor kinderen kan de healing sessie er iets anders uitzien, afhankelijk van hun leeftijd en beweeglijkheid. Bij kleine kinderen kan het op schoot bij een ouder of op de grond bij een speelgoeddoos.

Klik hier om meer te lezen over Reconnective Healing bij  kinderen.

Reconnective Healing

Anneke Stuij en Eric Pearl

De oorsprong

Reconnective Healing is begonnen bij dr. Eric Pearl, een succesvolle chiropractor in Los Angeles. Na een serie ongewone gebeurtenissen in 1993 merkte hij dat er bij een aantal van zijn patiënten  wonderbaarlijke genezingen plaats van allerlei ziekten en klachten plaats vonden. Hij heeft wereldwijd meer dan 100.000 Practitioners opgeleid. Ik ben veel jaren lid geweest van het internationale Teaching Team en heb in die tijd veel van deze trainingen meegemaakt over de hele wereld. 

Wetenschap

De resultaten van Reconnective Healing zijn zo bijzonder dat wetenschappers en artsen van over de hele wereld veel onderzoek gedaan hebben en nog steeds doen. Vanuit de wens om de effecten van deze methode te begrijpen. Als je hier meer over wilt weten, kun je lezen in de bestseller van Eric Pearl: “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf”  of het boek “Science confirms Reconnective Healing” van dr. Konstantin Korotkov. Je kunt ook zijn website  bezoeken.

Opmerking: Reconnective Healing®  is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Sessie op afstand

Mocht je niet in staat zijn om naar Lochem te komen of woon je ver weg, dan kun je een healing op afstand boeken. Deze ervaar je in je eigen huis, of waar je ook maar bent. Bij Reconnective Healing werkt dit prima, net zo goed als wanneer deze in mijn praktijk plaats vindt.

We spreken een tijd af waarop je ongestoord op je bed op of een gemakkelijke stoel plaats neemt.

De kosten van de sessie maak je dan van te voren over en na afloop bellen we om je ervaring van de healing te bespreken.

Veelgestelde vragen over Reconnective Healing:

Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing® is een super fijne healingsmethode . Het is een soort “luisteren” met de handen, luisteren met een ander zintuig. Het brengt balans bij de cliënt. Bijzonder is dat iedereen het kan leren. De werkelijkheid van het bestaan ervan wordt zowel door de dagelijkse praktijk ervan als binnen wetenschappelijke onderzoekslaboratoria aangetoond.

Wat is de persoonlijke Reconnectie?

The Reconnection® of de persoonlijke Reconnectie, is een specifieke toepassing van de frequenties van Reconnective Healing. In 2 sessies worden de meridiaanlijnen van de cliënt verbonden met de energielijnen van het universum en die van de aarde. Het geeft een enorme impuls aan je persoonlijke groei en een diepe verbinding met jezelf.

Mensen benoemen na de persoonlijke Reconnectie vaak dat:

– dat ze gemakkelijker met lastige situaties omgaan
– dat ze meer energie hebben voor de dingen die ze belangrijk vinden in hun leven
– dat ze hun intuïtie beter kunnen vertrouwen
– dat hun leven meer in de flow zit
– dat ze gemakkelijker beslissingen kunnen nemen
– dat ze meer kunnen en aankunnen dan ze dachten

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en de persoonlijke Reconnectie?

Het verschil tussen Reconnective Healing en de persoonlijke Reconnectie ligt in wezen in de intentie. De intentie van Reconnective Healing is in essentie om in balans te komen, lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel. De intentie van persoonlijke Reconnectie is gericht op je persoonlijke groei en ontwikkeling., zoals hierboven beschreven. Het zet je op je levenspad en werkt door op alle niveaus van je leven. Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd en hoeft maar één keer in je leven plaats te vinden.

Reconnective Healing klinkt zweverig. Is het dat ook?

Reconnective Healing is niet zweverig. Je hoeft er niet in te geloven. Het werkt ook bij kinderen en bij dieren. Die zijn niet bezig met wel of niet geloven in methodes.

Eric Pearl, de chiropractor bij wie deze healing begonnen is, is allesbehalve een goeroe. Hij vertelt in zijn bestseller  “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf” op een humoristische manier hoe Reconnective Healing in zijn leven is gekomen.

De healing is ook uitgebreid onderzocht in ziekenhuizen, laboratoria en in de locaties waar de trainingen zijn gegeven. Het is meetbaar en tastbaar. Wetenschappers en artsen van over de hele wereld hebben veel onderzoek gedaan, vanuit de wens om de bijzondere effecten van deze methode te begrijpen.

T.g.v. een verkeersongeluk met botbreuken en een zware hersenschudding, had ik veel pijn over mijn hele lichaam. De afgelopen weken heb ik van Anneke healing sessies op afstand ontvangen. (Ik wist niet dat dit kon, maar ik stond er voor open). En wat heeft mij dat ontzettend geholpen en goed gedaan. De pijn werd minder, ik werd rustiger en kon ook beter slapen. Dit alles heeft veel bijgedragen aan mijn herstel. Ben Anneke er heel erg dankbaar voor.”

Gerfriede Hoekendijk – de Wal

“De Reconnective Healing sessies bij Anneke ervaarde ik als ontspannen en prettig. Ik heb een aantal jaar last van chronische pijn (spierspanning) klachten. Na 2 sessies merk ik dat ik meer ontspanning in mijn lijf heb. De pijn is er nog wel, maar ik kan het er veel beter laten zijn. Het drukt als het ware niet meer zo, en dat voelt bevrijdend.

Nogmaals dank voor de sessies, hartelijke groet en wellicht tot een volgend keer.

Maarten (39)

“Een healing op afstand (ik woon namelijk in Frankrijk) werkt voor mij als een mini vakantie. Na de healing lijkt het alsof alle opgebouwde emotionele of mentale spanning van me af is. Ik voel me weer opgeladen en fris. Vanuit de diepe ontspanning lossen sommige fysieke klachten zich ook spontaan op. Soms gelijk, soms een paar dagen later. Ik ben heel blij Anneke en Reconnective Healing te kennen.”

Esther

“Na mijn eerste Reconnective Healing voelde ik mij ontspannen en rustig van binnen. Na de tweede sessie, een week later, merkte ik ook dat ik snel inzicht kreeg als ik ergens tegen aan liep. Na de derde sessie voelde ik rust van binnen in mijn hele lichaam: er is van binnen iets wat anders is, het heelt op een diep niveau. Doordat er dingen helen op meerdere niveaus, voel en zie ik nu waar ik vastloop en kan ik dit omkeren.”

Ans (52)

“Een healing op afstand? Kan dat? Nou, ik kan volmondig YES zeggen. Ik heb op dit moment erg veel lopende projecten qua werk en dat geeft de nodige stress. Anneke stelde voor om een healing sessie op afstand te plannen.

Ideaal: ik zocht een rustige plek en ging lekker liggen. Ogen dicht en even alles loslaten. Ik bemerkte temperatuur verschillen: eerst koud en later aangenaam warm, een soort draaiende bewegingen op mijn netvlies en een zeer aangename rust die over me kwam.

Na de sessie bleef die rust en had ik de hele dag een fijn energie level dat ook de dagen daarna nog aanhield. Al met al een zeer prettige ervaring die ik iedereen wil aanraden. Anneke bedankt! ?”

Danie van Styn

“Tijdens de healing op afstand voelde ik een diepe ontspanning in mijn lijf, ik voelde mij steeds verder wegzakken. Alsof ik in een meditatiestand kwam. Toen ik mijn ogen weer openende voelde ik mij ontzettend ontspannen en fit. Ook zag ik heel scherp, iets wat ik de laatste tijd niet meer had. Anneke bedankt voor deze ervaring, het heeft mij weer bewust gemaakt dat ik vaker een rust moment voor mijzelf moet pakken.

Ellen

“Ik heb al geruime tijd last van een klapvoet. De reguliere geneeskunde had mij niet veel te bieden buiten een brace, waar ik echt niet gelukkig van werd. Lopen was een behoorlijke inspanning, die ik begon te vermijden. Nadat ik het één en ander had gelezen over Reconnective Healing belde ik Anneke voor een afspraak. Ik ben er heel open ingegaan, zo van: ik zie wel wat het doet.

Ik heb de sessie zelf als zeer plezierig en ontspannen ervaren, alsof er een warme deken over me heen lag. Toen ik thuiskwam, merkte ik dat ik mijn linkervoet ook weer een stukje kon opheffen, en nu na een paar dagen tel ik de volgende zegeningen: Geen doof gevoel meer in mijn linkervoet. Geen zenuwpijnen meer in mijn been, hij ‘hoort weer bij mij’. Ik loop weer in balans en weer zonder erbij na te denken. Af en toe kan ik het nog niet geloven, moet ik even controleren of ik écht wel mijn voet kan optillen, of het geen “wishful thinking” is. Ik ben heel erg blij met en dankbaar voor deze wonderbaarlijke uitkomst.”

Anneke (55)

“Na de eerste sessie had ik het gevoel of ik op vakantie ben geweest. Ik ben nu nog wel druk, maar heel relaxed. Mensen om mij heen merken het ook aan mij. “

Ulrike (35)

“Er gebeurde van alles. Ik besefte dat ik hier voor mezelf lag. Ik voelde vertrouwen. Ik voelde ook een pijnpunt, waar ik naar toe ging. Het leek verdriet. Direct kwam bij mij de gedachte op: ga er maar niet in, laat het maar gaan. Ik kon het laten gaan.”

Ingrid (33)

“Vanwege mijn fysieke gesteldheid zag ik erg op tegen een bruiloft in de familie, maar ik heb het goed doorstaan. Het was geweldig om mee te mogen maken. De healing sessie heeft mij enorm goed gedaan. Heel hartelijk dank, ik ben je heel dankbaar!”

Christie