fbpx

Veelgestelde vragen volwassenen

 

Veelgestelde vragen over reflexzonemassage

Is je reflexzonemassage hetzelfde als een voetreflexmassage?

Dat kan, maar dat hoeft niet. Voetreflexzonemassage is het meest bekend, maar de reflexen kunnen ook gemasseerd worden op de handen. Dat is net zo effectief.

Werken jouw sessies voor lichamelijke en psychische problemen?

Iedere gezondheidsaandoening is een combinatie van lichamelijke, mentale, spirituele en emotionele aspecten. We classificeren het aan de hand van het meest op de voorgrond tredende kenmerk, de medische diagnose.

Mijn sessies zijn gericht op het herstel van de balans. Hoewel er veel bijzondere reacties in mijn praktijk hebben plaats gevonden, is er geen garantie dat dit met iedereen met dezelfde diagnose of ongemak zal gebeuren.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Het aantal sessies gebeurt in overleg. Het is je eigen keuze. Meestal begin ik met maximaal drie sessies, zodat we kunnen zien hoe de reactie is. Daarna kun je zelf bekijken of je meer sessies wilt boeken.

Hoe kan ik een sessie met Anneke afspreken?

Een afspraak maken voor jezelf of voor je kind kan 24 uur per dag, online. Zeven dagen per week. Als je eerst vragen wilt stellen, kun je een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Veelgestelde vragen over Reconnective Healing:

Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing® is een super fijne healingsmethode . Het is een soort “luisteren” met de handen, luisteren met een ander zintuig. Het brengt balans bij de cliënt. Bijzonder is dat iedereen het kan leren. De werkelijkheid van het bestaan ervan wordt zowel door de dagelijkse praktijk ervan als binnen wetenschappelijke onderzoekslaboratoria aangetoond.

Wat is The Reconnection?
The Reconnection® of de reconnectie, is een specifieke toepassing van de frequenties van Reconnective Healing. In 2 sessies worden de meridiaanlijnen van de cliënt verbonden met de energielijnen van het universum en die van de aarde. Het geeft een enorme impuls aan je persoonlijke groei en een diepe verbinding met jezelf.

Mensen benoemen na The Reconnection vaak dat:

– dat ze gemakkelijker met lastige situaties omgaan
– dat ze meer energie hebben voor de dingen die ze belangrijk vinden in hun leven
– dat ze hun intuïtie beter kunnen vertrouwen
– dat hun leven meer in de flow zit
– dat ze gemakkelijker beslissingen kunnen nemen
– dat ze meer kunnen en aankunnen dan ze dachten

Wat is het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection?
Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection ligt in wezen in de intentie. De intentie van Reconnective Healing is in essentie om in balans te komen, lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel. De intentie van The Reconnection is gericht op je persoonlijke groei en ontwikkeling., zoals hierboven beschreven. Het zet je op je levenspad en werkt door op alle niveaus van je leven. Deze ervaring wordt in twee sessies gerealiseerd en hoeft maar één keer in je leven plaats te vinden.
Reconnective Healing klinkt zweverig. Is het dat ook?

Reconnective Healing is niet zweverig. Je hoeft er niet in te geloven. Het werkt ook bij kinderen en bij dieren. Die zijn niet bezig met wel of niet geloven in methodes.

Eric Pearl, de chiropractor bij wie deze healing begonnen is, is allesbehalve een goeroe. Hij vertelt in zijn bestseller  “De Reconnectie, heel anderen, heel jezelf” op een humoristische manier hoe Reconnective Healing in zijn leven is gekomen.

De healing is ook uitgebreid onderzocht in ziekenhuizen, laboratoria en in de locaties waar de trainingen zijn gegeven. Het is meetbaar en tastbaar. Wetenschappers en artsen van over de hele wereld hebben veel onderzoek gedaan, vanuit de wens om de bijzondere effecten van deze methode te begrijpen. 

N.B.:  Mijn sessies zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Hartelijk dank Anneke, voor de fijne sessies die onze bewoners bij je hebben beleefd. Ik hoor alleen maar positieve geluiden..!!

Met vriendelijke groet, 

Adrie Hietbrink / assistent begeleider van een centrum voor begeleid wonen

“Eerst was ik nog steeds moe en enkele pijntjes die ik in het verleden heb gehad, kwamen even langs in lichte vorm. Daarna was ik weer heel vrolijk en energiek en zelfs niet moe na 8 uur staand en tillend werk. Dus het gaat de goede kant uit”.

Erna (47)