fbpx

Persoonlijke Reconnectie

The Reconnection, of de Reconnectie, gebruikt dezelfde helende frequenties als Reconnective Healing, maar met een specifiek doel: het versoepelen van het levenspad van de cliënt.

Mensen ervaren het vaak als een “thuis komen bij zichzelf”: beter weten wat goed voor hen is. Gemakkelijker de juiste beslissingen nemen en omgaan met de hindernissen op hun pad. Soms ervaren ze deze veranderingen kort na hun reconnectie en soms gaat daar wat meer tijd overheen. Het heeft al vaak geleid tot mooie en bijzondere veranderingen  in het leven en carrière van mijn cliënten.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons met het hele universum te verbinden. Lang geleden, in de loop der tijden, zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

The Reconnection brengt ‘nieuwe’ axiatonale lijnen aan waardoor basisenergie wordt aangetrokken voor herstel van je lichamelijke functies. Het is in feite een herverbinding met jezelf en met je omgeving. Het stelt je open voor al je mogelijkheden. Het helpt je om je levensdoel te ontdekken en te bereiken. Het brengt je eigen interne saboterende stemmetjes en twijfels tot zwijgen, waardoor je met een heldere en krachtige focus je levenspad kunt vervolgen.

Het vindt altijd plaats in twee sessies van één uur, bij voorkeur op twee opeenvolgende dagen. Het hoeft maar één keer in het leven te gebeuren. Het is goed (maar niet verplicht) om 1-3 healing sessies te ervaren voorafgaand aan De Reconnectie.

Opmerking: Reconnective Healing®  is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

“De persoonlijke Reconnectie heeft mij geholpen om beter te weten wat ik wil, wat mijn pad is. Ook lukt het mij nu beter om “nee” te zeggen op verzoeken of vragen van anderen, als ik zelf wel weet dat hun verzoek niet bij mij past. Hoewel ik dan nog steeds mijn best doe om hen te verwijzen naar iemand anders die hen misschien zou kunnen helpen. Mijn relaties met mijn familieleden zijn veel beter geworden. Ik kan beter bij mij zelf blijven. Dat geeft een enorme rust.”

Ananda (54)

 

“Ik heb al heel lang een scheve houding. Na de reconnectie merkte ik dat ik rechterop stond. Ik moest zelfs de stand van mijn aankleedspiegel veranderen. Nu, een half jaar later, is dat nog steeds zo! Bovendien merk ik dat ik sindsdien beter mijn grenzen kan stellen”

Nelle van der S. (78)

 

“I feel like really “re-connected” with universe. I feel it’s presence in myself. I have been searching this whole my life. There is no fear anymore. It is always here with me. There are no human words for expressing the gratitude and appreciation I feel for this”.

“Ik voel me echt “re-connected”, her-verbonden met het universum. Ik voel die aanwezigheid in mij zelf. Hier heb ik mijn hele leven naar gezocht. Er is geen angst meer. Het is nu altijd bij me. Er zijn geen menselijke woorden om mijn dankbaarheid en waardering hiervoor uit te drukken.

Ivana Lukacova (34)

 

“Eerst was ik nog steeds moe en enkele pijntjes die ik in het verleden heb gehad, kwamen even langs in lichte vorm. Daarna was ik weer heel vrolijk en energiek en zelfs niet moe na 8 uur staand en tillend werk. Dus het gaat de goede kant uit”.

Erna (47)