fbpx

Reacties

 
De reacties, ervaringen en effecten van de sessies zijn bij iedereen verschillend, maar er zijn wel enkele overeenkomsten. De sessie wordt meestal ervaren als zeer ontspannend en prettig.

De effecten na enkele sessies kunnen zijn:

 • Meer vitaliteit en energie
 • Verlichting van fysieke problemen
 • Meer innerlijke rust en ontspanning ervaren
 • Meer zelfvertrouwen en plezier in het leven
 • Beter de eigen keuzes kunnen maken
 • Meer rust in het hoofd en lijf

Ouders van kinderen van 0-18 jaar merken bij hun kind vaak verbetering w.b.:

 • Plezier op school en thuis
 • Zelfvertrouwen
 • De omgang met anderen
 • Energie
 • Concentratie
 • Meer innerlijke rust
 • Slapen

“Ik ben bij Anneke gekomen omdat ik veel last had van stress en onrust. Door haar begrip en manier van werken lukte het mij om te ontspannen en weer beter in mijn vel te zitten. Ook heb ik hierbij tips gekregen hoe ik met stress en spanning om kan gaan in de toekomst.”

Merle (32)

“Onze zoon Yannick (12) is gistermiddag aan een welverdiende vakantie begonnen. De inmiddels derde proefwerkweek in de week voor Pasen heeft hij meer relaxed doorstaan en doorlopen dan de twee ervoor en de cijfers die hij tot nu toe terug heeft gekregen vallen hoger uit dan dat hij zelf had verwacht. Dit wilde ik heel graag even met je delen: nogmaals dank voor je sessie, Anneke!”
Moeder Claire

Ik had al een hele tijd last van mijn schouder en nek. Via mijn schoondochter kwam ik bij Anneke in de praktijk. Dit was een hele fijne ervaring. Na een paar keer massage was ik van mijn klachten af. Ze is een hele lieve vrouw die aanvoelt wat er in je omgaat en hier haar behandeling op af stemt.

Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen mocht je ergens last van hebben.”

 

Rikie (59)

“Johnny (13), heeft al vanaf zijn babytijd last van verstopping en daar zijn hele leven chronisch laxeermiddelen voor gebruikt. Na de eerste voetmassagesessie van woensdag had hij in het eerstvolgende etmaal 5 keer ontlasting op de wc. Kennelijk had zijn lichaam veel opgeslagen en moest er wat losgelaten worden! Het is nu genormaliseerd. Hij heeft besloten dat hij de laxeermiddelen niet meer wil gebruiken en heeft zijn ontlasting 2-3 keer per week. Hij heeft ook geleerd welke punten hij zelf kan masseren om dit zo te houden!”
Moeder Brenda

De dag na de sessie ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer met plezier naar mijn werk”.

Voor Violet was het een belangrijke ervaring om te merken dat haar werk toch wel bij haar paste en dat ze er weer plezier in kon hebben. De onvrede die ze in haar werk ervaren had, kwam meer vanuit haar eigen onverwerkte ervaringen en de bijbehorende vermoeidheid.”

Violet (39)

“Na de eerste sessie wisten we niet wat we meemaakten. Fleur (9) zat vol energie en was ontzettend vrolijk. Waar ze eerst veel eerder aangebrand was, kon ze daarna een stuk luchtiger reageren op situaties. Nu we een paar weken verder zijn, is die eerste energie enigszins genormaliseerd maar zien we dat ze in het algemeen rustiger in haar vel zit: meer in balans”.
Moeder Olga

“It really helped me calm my inner struggles”
Vanessa

“Britt (10) had last van claustrofobie en nachtmerries. Ze slaapt nu beter, waardoor ze overdag fitter is en alles soepeler gaat. En na de eerste sessie deed ze voor het eerst in haar leven de wc-deur van binnen op slot. Ze zei zelf: “Ik dacht ineens, waarom ook niet”. Na de tweede sessie mag de slaapkamerdeur ’s nachts op een kiertje in plaats van wagenwijd open”
Moeder Anita

“Hartelijk bedankt voor de behandeling van onze zoon Aad gisteren. Hij heeft heel goed geslapen en voelt zich heel ontspannen. Zo fijn!!! Bedankt!!! Je weet niet hoe dankbaar ik ben. Geen idee hoe lang Aad ontspannen is, maar iedere dag is er één.”

Moeder Marina

“In de week na de eerste sessie kon ik voor het eerst in 20 jaar een ritme herkennen in mijn slaappatroon.”
Hanny (62)

“Mijn dochter Guusje (nu 7 jaar) heeft bij haar geboorte een Erbse Parese opgelopen, een verlamming van haar arm. Ik was benieuwd of er verbetering mogelijk zou zijn en maakte een afspraak. Anneke vertelde duidelijk dat het niet zozeer gaat om een specifieke klacht behandelen, maar om balans te brengen.Kortom, we gingen er niet heen om haar verlamming aan te pakken, maar om te zien of er een disbalans zou kunnen worden opgeheven, wat het ook zou zijn.

Guusje ging op de massagetafel liggen en had het idee dat zij een heel uur alert was gebleven, maar in feite was zij binnen 5 minuten ontspannen. Na de sessie was zij diep ontspannen. Een paar dagen na de 1e sessie zei ze verbaasd: “ He, mama, ik pak mijn glas met mijn andere hand (waar de verlamming zat), dat doe ik normaal nooit!”  In de weken erna gebruikte zij haar hand en arm intensiever. Tegelijk viel mij op dat zij meer ontspannen was in haar gedrag, heel lief en zorgzaam naar anderen. Mijn dochter is nu 3 keer geweest en we wachten nu verder af hoe het verloopt. Ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe”

Moeder Yolanda

“Na de eerste sessie had ik het gevoel of ik op vakantie ben geweest. Ik ben nu nog wel druk, maar heel relaxed. Mensen om mij heen merken het ook aan mij.”
Ulrike (35)

“Het lijkt wel of wij na de sessie van Berit (12) een heel ander kind hebben gekregen. Dingen die ze nooit zelf deed en nu wel zijn o.a contact maken met kinderen, zelf kleding uitzoeken, schooltas uit pakken, niet meer in discussie gaan. Ze is heel prettig in de omgang,en voelt zich ook niet meer depressief. Zo zijn er nog veel meer dingen die wij bij haar zien. Berit merkte het zelf meteen, ze was veel socialer en was daar erg verbaasd over. Ze stond op de wachtlijst voor een logeerhuis omdat het thuis niet meer ging. Ze gaat daar nu wel naar toe. Niet omdat het thuis niet meer gaat, maar ze vind het leuk om te gaan.

Haar leerkrachten merken zeker verschil, normaal hadden ze toch wel een kluif aan haar. Niet luisteren, letten op klasgenoten, moeilijk contact maken, geen concentratie. Nu gaat alles veel soepeler. Haar schoolwerk is ook erg voor uit gegaan, zelfs haar handschrift en vooral haar creatieve kant is veel sterker geworden. Ze vroegen mij dan ook: “Weet je waar het door komt, dat het zo goed gaat?” Want ze zien allemaal dat er iets gebeurd moet zijn. Het is fantastisch voor ons allen.”

Moeder Marleen

“Eerst was ik nog steeds moe en enkele pijntjes die ik in het verleden heb gehad, kwamen even langs in lichte vorm. Daarna was ik weer heel vrolijk en energiek en zelfs niet moe na 8 uur staand en tillend werk. Dus het gaat de goede kant uit”.
Erna (47)

“Onze zoon van 6 was altijd erg verlegen en bang voor nieuwe dingen of ervaringen. Nu geniet hij meer van wat er gebeurt.”

 

Moeder Vanessa

Opmerking: Bij mijn werk zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Download nu gratis: ‘In 7 stappen naar meer gezondheid in je gezin’