Reacties

“Anneke werkt professioneel en betrouwbaar en ze geeft veel praktische tips waar ik als ouder blij mee ben. Naar de kinderen toe straalt ze rust en vertrouwen uit (overigens ook naar de ouders)”
Berdy Sloetjes – te Winkel

De reacties, ervaringen en effecten van de sessies zijn bij iedereen verschillend, maar er zijn wel enkele overeenkomsten. De sessie wordt meestal ervaren als zeer ontspannend en prettig.

De effecten na enkele sessies kunnen zijn:

 • Meer vitaliteit en energie
 • Sterkere intuïtie en beter de eigen keuzes kunnen maken
 • Meer zelfvertrouwen en meer plezier in het leven
 • Meer harmonie en innerlijke rust ervaren
 • Herstellen van fysieke problemen
 • Beter in verbinding zijn met het eigen levensdoel

Ouders van kinderen van 0-18 jaar merken bij hun kind vaak verbetering w.b.:

 • Plezier op school en thuis
 • Zelfvertrouwen
 • De omgang met anderen
 • Energie
 • Concentratie
 • Meer innerlijke rust
 • Slapen

Andere reacties van kinderen en volwassenen:

“Onze zoon Yannick ((12) is gistermiddag aan een welverdiende vakantie begonnen. De inmiddels derde proefwerkweek in de week voor Pasen heeft hij meer relaxed doorstaan en doorlopen dan de twee ervoor en de cijfers die hij tot nu toe terug heeft gekregen vallen hoger uit dan dat hij zelf had verwacht. Dit wilde ik heel graag even met je delen: nogmaals dank voor je sessie, Anneke!”
Moeder Claire

“Johnny (13), heeft al vanaf zijn babytijd last van verstopping en daar zijn hele leven chronisch laxeermiddelen voor gebruikt. Na de eerste voetmassagesessie van woensdag had hij in het eerstvolgende etmaal 5 keer ontlasting op de wc. Kennelijk had zijn lichaam veel opgeslagen en moest er wat losgelaten worden! Het is nu genormaliseerd. Hij heeft besloten dat hij de laxeermiddelen niet meer wil gebruiken en heeft zijn ontlasting 2-3 keer per week. Hij heeft ook geleerd welke punten hij zelf kan masseren om dit zo te houden!”
Moeder Brenda

“Na een periode van een half jaar waarin Jan (nu bijna 2 jaar oud) steeds vaker en erger ziek was, was hij op. Hij had geen energie meer om te spelen of iets anders. Het was voor ons als ouders duidelijk dat we iets moesten doen. Anneke heeft ons destijds ook geholpen, toen Jan een echte huilbaby bleek te zijn.
Dus hadden we ook nu haar hulp ingeroepen, en wat bleek? Na 1 sessie had ons mannetje zoveel energie dat hij met een grote glimlach weer al z’n speelgoed heeft opgezocht. Alles trok hij uit de kast alsof het nieuw was! Hij raakte maar niet uitgeput, zoveel energie. En s’nachts, s’nachts heeft hij geslapen als een roosje!
Na een paar weken ben ik zelf ook bij Anneke geweest, want ook mijn energie was inmiddels ver te zoeken. Het was heerlijk, eventjes geen ziek kindje in mijn gedachten, gewoon even tijd voor mij. Inmiddels lachen we samen de dag weer tegemoet en hebben we weer pret in het spelen en knuffelen. Lieve Anneke, bedankt dat je dit voor ons heb gedaan 🙏“🏼
Birgit

“Mijn dochter Guusje (nu 7 jaar) heeft bij haar geboorte een Erbse Parese opgelopen, een verlamming van haar arm. Ik was benieuwd of er verbetering mogelijk zou zijn en maakte een afspraak. Anneke vertelde duidelijk dat het niet zozeer gaat om een specifieke klacht behandelen, maar om balans te brengen.Kortom, we gingen er niet heen om haar verlamming aan te pakken, maar om te zien of er een disbalans zou kunnen worden opgeheven, wat het ook zou zijn.

Guusje ging op de massagetafel liggen en had het idee dat zij een heel uur alert was gebleven, maar in feite was zij binnen 5 minuten ontspannen. Na de sessie was zij diep ontspannen. Een paar dagen na de 1e sessie zei ze verbaasd: “ He, mama, ik pak mijn glas met mijn andere hand (waar de verlamming zat), dat doe ik normaal nooit!”  In de weken erna gebruikte zij haar hand en arm intensiever. Tegelijk viel mij op dat zij meer ontspannen was in haar gedrag, heel lief en zorgzaam naar anderen. Mijn dochter is nu 3 keer geweest en we wachten nu verder af hoe het verloopt. Ik ben heel tevreden met het resultaat tot nu toe”. Moeder Yolanda

“Na de eerste sessie wisten we niet wat we meemaakten. Fleur (9) zat vol energie en was ontzettend vrolijk. Waar ze eerst veel eerder aangebrand was, kon ze daarna een stuk luchtiger reageren op situaties. Nu we een paar weken verder zijn, is die eerste energie enigszins genormaliseerd maar zien we dat ze in het algemeen rustiger in haar vel zit: meer in balans”.
Moeder Olga

“Het lijkt wel of wij na de sessie van Berit (12) een heel ander kind hebben gekregen. Dingen die ze nooit zelf deed en nu wel zijn o.a contact maken met kinderen, zelf kleding uitzoeken, schooltas uit pakken, niet meer in discussie gaan. Ze is heel prettig in de omgang,en voelt zich ook niet meer depressief. Zo zijn er nog veel meer dingen die wij bij haar zien. Berit merkte het zelf meteen, ze was veel socialer en was daar erg verbaasd over. Ze stond op de wachtlijst voor een logeerhuis omdat het thuis niet meer ging. Ze gaat daar nu wel naar toe. Niet omdat het thuis niet meer gaat, maar ze vind het leuk om te gaan.

Haar leerkrachten merken zeker verschil, normaal hadden ze toch wel een kluif aan haar. Niet luisteren, letten op klasgenoten, moeilijk contact maken, geen concentratie. Nu gaat alles veel soepeler. Haar schoolwerk is ook erg voor uit gegaan, zelfs haar handschrift en vooral haar creatieve kant is veel sterker geworden. Ze vroegen mij dan ook: “Weet je waar het door komt, dat het zo goed gaat?” Want ze zien allemaal dat er iets gebeurd moet zijn. Het is fantastisch voor ons allen.”
Moeder Marleen.

“Britt (10) had last van claustrofobie en nachtmerries. Ze slaapt nu beter, waardoor ze overdag fitter is en alles soepeler gaat. En na de eerste sessie deed ze voor het eerst in haar leven de wc-deur van binnen op slot. Ze zei zelf: “Ik dacht ineens, waarom ook niet”. Na de tweede sessie mag de slaapkamerdeur ’s nachts op een kiertje in plaats van wagenwijd open”
Moeder Anita

“Onze zoon van 6 was altijd erg verlegen en bang voor nieuwe dingen of ervaringen. Nu geniet hij meer van wat er gebeurt.”
Moeder Vanessa

“In de week na de eerste sessie kon ik voor het eerst in 20 jaar een ritme herkennen in mijn slaappatroon.”
Hanny (62)

“Eerst was ik nog steeds moe en enkele pijntjes die ik in het verleden heb gehad, kwamen even langs in lichte vorm. Daarna was ik weer heel vrolijk en energiek en zelfs niet moe na 8 uur staand en tillend werk. Dus het gaat de goede kant uit”.
Erna (47)

“De dag na de sessie ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer met plezier naar mijn werk”.
Violet (39)
Voor Violet was het een belangrijke ervaring om te merken dat haar werk toch wel bij haar paste en dat ze er weer plezier in kon hebben. De onvrede die ze in haar werk ervaren had, kwam meer vanuit haar eigen onverwerkte ervaringen en de bijbehorende vermoeidheid.

“It really helped me calm my inner struggles”.
Vanessa

Opmerking: Bij mijn werk zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Wil je mijn gratis e-book ontvangen?

Meld je aan om gratis het e-book te ontvangen en ontdek welke 7 stappen je kunt zetten naar meer gezondheid in je gezin.

AVG toestemming

Je hebt het ebook succesvol aangevraagd!