fbpx

Reacties volwassenen

 
De reacties, ervaringen en effecten van de sessies zijn bij iedereen verschillend, maar er zijn wel enkele overeenkomsten. De sessie wordt meestal ervaren als zeer ontspannend en prettig.

De effecten na enkele sessies kunnen zijn:

  • Meer vitaliteit en energie
  • Sterkere intuïtie en beter de eigen keuzes kunnen maken
  • Meer zelfvertrouwen en meer plezier in het leven
  • Meer harmonie en innerlijke rust ervaren
  • Herstellen van fysieke problemen
  • Beter in verbinding zijn met het eigen levensdoel

“Bedankt voor alles Anneke! Ik vond het heel bijzonder. Het bracht op mooie wijze voor mij wat puzzelstukjes bij elkaar. Ontzettend waardevol, dank je wel. Voor je rust, ruimte, ervaring, begeleiding en kennis.”

Allison (40)

“Ik had het idee dat er wat gebeurde op de plekken waar ik altijd last van heb of heb gehad. Het voelde heerlijk rustig en ontspannen. Eerst vooral in mijn hoofd, maar later ook in mijn armen en benen. Heel bijzonder.”

Sandrien (29)

“De verschillende behandelingen die ik bij Anneke heb geboekt, zijn voor mij erg waardevol. Ze geven mij op belangrijke momenten rust, meer inzicht of bevestiging en zorgen ervoor dat ik letterlijk en figuurlijk steeds meer rust ervaar. Een fijne steun die niet oordeelt, maar hulp biedt om nog meer op jezelf te vertrouwen.”

Samantha (39)

“Hallo Anneke, jouw manier van werken heeft mij ontzettend veel rust in mijn rouwproces gegeven. Ik was er niet mee bekend, maar de healing  vond ik zeer aangenaam. Ik heb ook van jou geleerd dat ik zelf dingen kan doen waar ik baat bij heb. Je bent een ontzettend lieve vrouw en zeer kundig. Lieve groet!

Dianne (71)

Ik had al een hele tijd last van mijn schouder en nek. Via mijn schoondochter kwam ik bij Anneke in de praktijk. Dit was een hele fijne ervaring. Na een paar keer massage was ik van mijn klachten af. Ze is een hele lieve vrouw die aanvoelt wat er in je omgaat en hier haar behandeling op af stemt. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen mocht je ergens last van hebben.”

Rikie (59)

“Na de eerste sessie had ik het gevoel of ik op vakantie ben geweest. Ik ben nu nog wel druk, maar heel relaxed. Mensen om mij heen merken het ook aan mij.”

Ulrike (35)

“It really helped me calm my inner struggles”
Vanessa

“Jouw “aanpak” naar mij is alsof je mij leest, elk woord doet ertoe. Jij hebt mij inzicht gegeven in mijn angst, boosheid en verdriet. Wat ik van je geleerd heb is: Durf ernaar te kijken, maar handel ook. Niemand anders kan dat doen. Kijk het probleem aan, neem het serieus, haal het weg of omarm het, geef het liefde. Wat dat me gebracht heeft is rust en houvast, mijn glimlach is er weer. De laatste jaren was ik niet meer blij, maar ik heb er na onze 3 sessies weer zin in. Als het nodig is, maak ik weer een afspraak bij je.

Pia (67)

“Ik ben bij Anneke gekomen omdat ik veel last had van stress en onrust. Door haar begrip en manier van werken lukte het mij om te ontspannen en weer beter in mijn vel te zitten. Ook heb ik hierbij tips gekregen hoe met stress en spanning om te kunnen gaan in de toekomst”.

Merle (32)

“De stoelmassages van Anneke zorgen voor ontspanning. Mijn pijn in de nek is verminderd. Anneke zorgt voor een plezierige ontvangst en toont empathie.”

Hermien (65)

“De afgelopen jaren heeft Anneke bij mij  op kantoor de massages verzorgd ter preventie van allerlei fysieke klachten bij zowel onze werknemers als de directie. Anneke is een echte vakvrouw, professioneel en heeft een grote mate van deskundigheid. Tevens is Anneke gezellig in de omgang en is het ondergaan van een door haar gegeven massage een “moment van vakantie” in de dagelijkse hectiek.”
Sander Schreve

Opmerking: Bij mijn werk zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.
ontspanningstherapie

Download nu gratis: ‘Waarom ontspanningstherapie?’