fbpx

Reacties volwassenen

 
De reacties, ervaringen en effecten van de sessies zijn bij iedereen verschillend, maar er zijn wel enkele overeenkomsten. De sessie wordt meestal ervaren als zeer ontspannend en prettig.

De effecten na enkele sessies kunnen zijn:

  • Meer vitaliteit en energie
  • Sterkere intuïtie en beter de eigen keuzes kunnen maken
  • Meer zelfvertrouwen en meer plezier in het leven
  • Meer harmonie en innerlijke rust ervaren
  • Herstellen van fysieke problemen
  • Beter in verbinding zijn met het eigen levensdoel
“Ik had het idee dat er wat gebeurde op de plekken waar ik altijd last van heb of heb gehad. Het voelde heerlijk rustig en ontspannen. Eerst vooral in mijn hoofd, maar later ook in mijn armen en benen. Heel bijzonder.”

 

Sandrien (29)

“Eerst was ik nog steeds moe en enkele pijntjes die ik in het verleden heb gehad, kwamen even langs in lichte vorm. Daarna was ik weer heel vrolijk en energiek en zelfs niet moe na 8 uur staand en tillend werk. Dus het gaat de goede kant uit”.
Erna (47)

“De sessie was heerlijk ontspannen. Ik voelde tintelingen en af en toe voelde ik wisseling van temperatuur in mijn lichaam. Dit duurde een aantal seconden en dan was het weer weg. Het resultaat van de sessie is dat ik zelf ook de opleiding Reconnective Healing ben gaan volgen. Het is heel bijzonder.”

 

Helga (38)

“Er gebeurde van alles. Ik besefte dat ik hier voor mezelf lag. Ik voelde vertrouwen. Ik voelde ook een pijnpunt, waar ik naar toe ging. Het leek verdriet. Direct kwam bij mij de gedachte op: ga er maar niet in, laat het maar gaan. Ik kon het laten gaan.”

 

Ingrid (33)

Ik had al een hele tijd last van mijn schouder en nek. Via mijn schoondochter kwam ik bij Anneke in de praktijk. Dit was een hele fijne ervaring. Na een paar keer massage was ik van mijn klachten af. Ze is een hele lieve vrouw die aanvoelt wat er in je omgaat en hier haar behandeling op af stemt. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen mocht je ergens last van hebben.”

 

Rikie (59)

“Na de eerste sessie had ik het gevoel of ik op vakantie ben geweest. Ik ben nu nog wel druk, maar heel relaxed. Mensen om mij heen merken het ook aan mij.”

Ulrike (35)

“It really helped me calm my inner struggles”
Vanessa

“In de week na de eerste sessie kon ik voor het eerst in 20 jaar een ritme herkennen in mijn slaappatroon.”
Hanny (62)

“De dag na de sessie ging ik voor het eerst sinds lange tijd weer met plezier naar mijn werk”.

Voor Violet was het een belangrijke ervaring om te merken dat haar werk toch wel bij haar paste en dat ze er weer plezier in kon hebben. De onvrede die ze in haar werk ervaren had, kwam meer vanuit haar eigen onverwerkte ervaringen en de bijbehorende vermoeidheid.

Violet (39)

“Het was alsof ik in de massagetafel zakte. Alsof er veel “verdriet en rotzooi” uit mij ging. Alles begon te stromen en te tintelen. Nu nog, heerlijk!”
Nel (68)

“De stoelmassages van Anneke zorgen voor ontspanning. Mijn pijn in de nek is verminderd. Anneke zorgt voor een plezierige ontvangst en toont empathie.”
Hermien (65)

“De afgelopen jaren heeft Anneke bij mij  op kantoor de massages verzorgd ter preventie van allerlei fysieke klachten bij zowel onze werknemers als de directie. Anneke is een echte vakvrouw, professioneel en heeft een grote mate van deskundigheid. Tevens is Anneke gezellig in de omgang en is het ondergaan van een door haar gegeven massage een “moment van vakantie” in de dagelijkse hectiek.”
Sander Schreve

Opmerking: Bij mijn werk zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Download nu gratis: ‘In 7 stappen naar meer gezondheid in je gezin’