fbpx

Veelgestelde vragen kinderen

Veelgestelde vragen over reflexzonemassage

Werken je sessies ook voor kinderen?

Ja, kinderen van alle leeftijden reageren vanwege hun vitaliteit en flexibiliteit bijzonder goed op sessies. Ze nemen nieuwe patronen en informatie gemakkelijk in zich op. Het is een geweldige methode voor kinderen die uit balans zijn, het brengt balans en rust in een wereld vol prikkels.

Hoe ziet een sessie voor mijn kind eruit?

Als het mogelijk is, zullen de kinderen op de massagetafel liggen of zitten. Maar als dat niet mogelijk is vanwege leeftijd of beweeglijkheid, kunnen ze op de grond spelen met speelgoed. Of een boek lezen of bekijken op de schoot van de ouder. Voor mij is het belangrijk dat je kind zich op zijn/haar gemak voelt. Ik pas mij aan aan je kind.

Kan ik in de kamer zijn bij mijn kind tijdens de sessie?

Bij mij is het gebruikelijk dat er een ouder bij de sessie aanwezig is. Je kind kan optimaal profiteren van de sessie als het op zijn gemak is. Als je aanwezigheid in de kamer daartoe bijdraagt, dan is het fijn dat je erbij bent.

Hoeveel sessies heeft mijn kind nodig?

In eerste instantie ga ik uit van 3 sessies. In die tijd kunnen we bekijken hoe je kind erop reageert. Eventueel kan ik dan ook nog wijzigen naar een andere therapievorm. Vaak werken de effecten door nadat de sessie afgelopen is. Soms zijn de effecten direct zichtbaar en soms manifesteren ze zich langzamerhand.

Hoe kan ik een sessie met Anneke afspreken?
Een afspraak maken voor jezelf of voor je kind kan 24 uur per dag, online. Zeven dagen per week. Als je eerst vragen wilt stellen, kun je een bericht sturen via het contactformulier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.

Veelgestelde vraag over Reconnective Healing:

Wat is Reconnective Healing?

Reconnective Healing® is een super fijne healingsmethode. Het is een soort “luisteren” met de handen, luisteren met een ander zintuig. Het brengt balans bij de cliënt en het kan door ieder van ons aangeleerd worden. Reconnective Healing is uitgebreid onderzocht in ziekenhuizen en laboratoria. Het is meetbaar en tastbaar. Wetenschappers en artsen van over de hele wereld hebben veel onderzoek gedaan, vanuit de wens om de bijzondere effecten van deze methode te begrijpen. 

P.S. De antwoorden op de hierbovenstaande veelgestelde vragen over reflexzonemassage gelden ook bij Reconnective Healing. Je kunt er als ouder bij zijn. Als het kan, ligt je kind op de massagetafel. Anders kan het, afhankelijk van de leeftijd, op de grond zitten spelen of bij de ouder op schoot zitten. In eerste instantie ga ik uit van 1-3 sessies en bekijken we hoe je kind erop reageert.

N.B.:  Mijn sessies zijn geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

 

 

 

 

 

 

 

“Johnny (13), heeft al vanaf zijn babytijd last van verstopping en daar zijn hele leven chronisch laxeermiddelen voor gebruikt. Na de eerste voetmassagesessie van woensdag had hij in het eerstvolgende etmaal 5 keer ontlasting op de wc. Kennelijk had zijn lichaam veel opgeslagen en moest er wat losgelaten worden! Het is nu genormaliseerd. Hij heeft besloten dat hij de laxeermiddelen niet meer wil gebruiken en heeft zijn ontlasting 2-3 keer per week. Hij heeft ook geleerd welke punten hij zelf kan masseren om dit zo te houden!”

Moeder Brenda

 

 

 

 

Dylan (6) en Jennifer (4) waren al ruim een jaar heel verdrietig om het overlijden van hun oma, ruim een jaar geleden. Gevolg: dagelijkse huilbuien en veel emotionele momenten. Twee sessies met massage en buikademhalingsoefeningen, plus advies aan de ouders over wat ze thuis voor hun kinderen konden doen, hebben volgens de ouders goed geholpen:
“Hoi Anneke, het gaat goed met de kinderen. Dylan (6) is rustiger geworden. Jennifer (4) heeft minder last van de buik en ze kan er beter mee omgaan. Ze praat/huilt nog wel over oma, maar dit is minder geworden. Dus we zijn blij dat we geweest zijn. Mocht het veranderen, dan komen we zeker terug. Nogmaals bedankt voor de hulp ?? en vriendelijke groet!”

Moeder Melinda

 

 

“Milonke (net 4) was al vanaf haar babytijd boos op haar vader. Dat gaf altijd strijd. Na de 1e sessie is het een stuk rustiger en gezelliger geworden thuis. “Er is nu geen oorlog meer in huis”. Ook praat Milonke nu meer vrijuit met haar beide opa’s en durft ze ook alleen onder de douche te gaan. Fijn voor ons allemaal”

Moeder Merel